Magazin > VIP
59 ogledov

Je Kate Georgea spravila v nevarnost?

William Kate George EPA/Michael Middleton
Britanska vojvodinja Catherine se je s sinkom brez varnostnika sprehajala v javnosti.

Princ William in njegova žena Kate sta že večkrat poudarila, da bosta naredila vse, da bi njun sin odraščal čim bolj "normalno". To se je pokazalo tudi pred nekaj dnevi, ko se je Kate s sinom in psom sama sprehajala po parku Kensington Gardens, ki je bil nekoč zaprt za javnost, zdaj pa se po njem lahko sprehajajo vsi.

In ravno zato so na Kate deževale kritike. Številni namreč menijo, da je njena brezbrižnost nevarna, še zlasti za Georgea, na katerega bi lahko prežali ugrabitelji. To skrbi tudi nekdanjega varnostnika princese Diane Kena Wharfa, ki je nekoč izjavil: "Moja edina skrb je, da je otrok potencialna tarča ugrabiteljev. To se morda sliši dramatično, a žal gre za dejstvo.“

Kako nevarno je življenje na očeh javnosti, je na lastni koži spoznal tudi belgijski kralj Philippe. V začetku preteklega tedna so namreč neznanci zagrozili, da bodo ugrabili njegovo 12-letno hčerko Elisabeth.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.