Magazin > VIP
1958 ogledov

Je Lucija Gubenšek končno srečna?

Lucija Gubenšek Facebook Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana
Naša lepotica in podjetnica Lucija Gubenšek je še pred nekaj leti doživela kar precej razočaranj, a danes je vse drugače.

Razhod z nogometašem Andrejem Pečnikom, nočne more z zalezovalcem, ki je svetlolasko nadlegoval več kot pet let, propad televizijskega projekta Modni dvoboj … Življenje Lucije Gubenšek je bilo še pred tremi leti sila zapleteno, a danes je na srečo vse drugače.

Lucija je solastnica naše uspešne modne znamke Susnyara, za katero stoji oblikovalka Nina Šušnjara, vodi še kup drugih projektov in je že lep čas srečno zaljubljena. 

O osebnih zadevah javno ne želi govoriti, bolj zgovorna pa je o svojem poslovnem življenju: "V Ameriki imam v modnem svetu kar precej poznanstev še iz časa, ko sem tam živela, zato sva se nekako dogovorili, da greva skupaj v to. Nina ima čez oblikovanje, jaz pa posel. Letos sva bili ponovno v New Yorku, na tednu, ki je namenjenem urednikom in stilistom in odzivi so bili zelo lepi. Z naročili se trenutno še ne ukvarjamo, saj bi morali najprej postaviti proizvodnjo tudi tam, trenutno delamo na promociji. Še vedno delam kot svetovalka v marketingu za razne kozmetične znamke, včasih sem aktivna tudi kot voditeljica in model, a trenutno sem bolj dejavna na poslovno strokovnem področju. Primarna pa je seveda ta znamka. Vse je super."