Magazin > VIP
16635 ogledov

Je naša igralka naredila napako, da je pokazala moža?

Urška Vučak Markež Mediaspeed
Takšnega moža bi si vse želele.

urška vučak | Avtor: Planet TV Planet TV
Tokrat je v kuharski oddaji Riba, raca, rak kuhalnico vihtela priljubljena igralka Urška Vučak Markež, ki je svoje goste presenetila z bogato predjedjo, s katero bi lahko nasitila celo vojsko, glavno jedjo, ki jih je popeljala v mladost, in kislo-sladko sladico, po kateri so si oblizovali prste.

Slavni, ki kuhajo v tej oddaji, so pod stresom, saj imajo za trihodni meni le tri ure časa. Poleg tega vsakokrat dobijo izziv - Urška je morala v jedi vključiti nekaj mehiškega, kar ji nikakor ni bilo všeč. Na srečo ji je pomagal njen soprog Matjaž, s katerim sta že 20 let par, deset let pa poročena. 

"Matjaž je drugačen kot jaz. V marsičem se razlikujeva, kar se določenih mnenj tiče," je povedala Urška, a poudarila, da imata tudi veliko skupnega. Igralka je tudi povedala, da je njena družina zelo povezana, saj se imajo zelo radi in so drug do drugega odkriti. Da je tako, je opazila tudi Tinkara Fortuna. "Vidi se, da sta z možem povezana," je povedala, Tomaž Mihelič pa je takoj opozoril, da je Urška naredila napako, ko je Sloveniji pokazala moža. "Naredila si kardinalno napako, zdaj boš imela kolono nadležnih konkurentk, saj si pokazala moža, ki ti pomaga." Urška se je temu lahko le nasmejala, saj se zaveda, da je tudi ona dober ulov!

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 09:43 24.maj 2023.

    Slavni, ki kuhajo....? A se hecate? Vsaka naslednja oddaja bo očitno večja burleska