Magazin > VIP
116 ogledov

Je Nina Osenar presuha?

toma jeraj, nina osenar Facebook
Tomaž Jeraj iz Big Brotherja je na Facebooku objavil fotografijo, na kateri je z Nino Osenar in nekdanjim sostanovalcem Martinom. Mnogi so se v komentarjih obregnili ob Ninino postavo.

"Vidiš mojo horonsko roko na njej. Ona zdaj ve, kako je, ko jo DEC zagrab. Hehe,“ je pod fotografijo napisal Tomaž in s tem h komentiranju spodbudil tudi tiste, ki menijo, da je priljubljena voditeljica, zaprisežena vegetarijanka in jogistka presuha.

"O moj bog, kake noge ima, čist anoreksična,“ je nekdo pokomentiral posnetek, drugi pa je dodal, da so Tomaževe noge videti "močne kot hrast“, Ninine pa so kot "vejice“. Nekdo je tudi pripomnil, da bi ji morala Tomaž in Martin dati kaj za pod zob.

Veliko komentatorjev pa se je postavilo na Ninino stran in poudarilo, da je zelo lepa. "Ma kaka anoreksija!? Zadržite komentarje zase... Je res treba, da cel svet ve, kakšni primitivci ste ejga... Eni majo probleme s premalo kili, drugi ste debeli k svinje... Noben od naštetih ni bolan.... Največ len in se mu ne ljubi za postavo skrbet ali pa ga boli ku***, kak zgleda. Pa nočem nobenega užalit, samo prosim... Ne obremenjujte se z ostalimi... Če njej paše bit suha... Svaka ji čast,“ se je nekdo ujezil.

Komentarjev 7
  • tecumseh_1975 08:35 21.julij 2015.

    suha, debela, skrivljena, ... KURA!

  • allstarr111 22:44 20.julij 2015.

    Taprava :)

  • Mrcina 21:46 20.julij 2015.

    Presuha , normalno težka al kakršnakoli. Nezanimiva vsekakor !