Magazin > VIP
41 ogledov

Je njeno srce razpeto med dvema moškima?

lamar odom, khloe kardashian Profimedias
Khloe Kardashian še vedno razpeta med uspešnim Jamesom Hardenom in (do nedavnega ljubljenim) možem Lamarjem Odomom.

Khloe Karadashian (31) se po poročanju tujega medija Hollywood Life trenutno nahaja pred precej težko odločitvijo, saj jo srce vleče na dve strani.

Po eni strani je zvezdnica resničnostnega šova trenutno v razmerju z uspešnim in stabilnim Jamesom Hardenom (26), s katerim se je odločila graditi svojo življenje, Lamar Odom (36) pa ji je nedavno obljubil, da se bo za vedno očistil drog. Med obema moškima pa je točno deset let razlike ... 

Vroče poljubljanje s Hardenom

V nedeljo zvečer je v enem izmed nočnih klubov v Kaliforniji, precej javno in vsem na očeh 'zmenkovala' s Hardenom. Ostalim obiskovalcem kluba sta Khloe in Harden tako ponudila pravi šov, saj sta se ves čas strastno poljubljala. Neimenovani vir blizu Khloe je mediju Hollywood Life glede omenjenega večernega dogodka pojasnil: "Potrebovala je ta odmor in normalno situacijo, bila je namreč preveč pod stresom. Nekaj koktajlov je bilo dovolj, da je noč tekla gladko. Skupaj sta zelo srečna.“

"Trenutno je res zmedena"

"Trenutno je res zmedena. Ko je z Jamesom, je resnično povsem v teh občutkih, ko pa je z Lamarjem, se počuti, kot bi bila s svojo dušo dvojčico,“ je za Hollywood Life povedal drugi neimenovani vir in dodal: "Je izčrpana. Khloe se zaveda, da mora v primeru, če želi ohraniti Jamesa v svojem življenju, predstaviti situacijo tako, da Lamar nima nikogar drugega, na kogar bi se lahko zanesel, razen nje,“ je za omenjeni tuji medij še povedal vir. Gre namreč za to, da želi Khloe svojemu zdajšnemu fantu Hardenu na vsak način zagotoviti, da čas Lamarju namenja zgolj zaradi potrebne pomoči in podpore.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.