Magazin > VIP
9 ogledov

Je prevaral Evo?

Eva in Tony sta se poročila 7. 7. 2007. Žurnal24 main
Košarkar Tony Parker naj bi prevaral svojo soprogo, igralko Evo Longorio.

Francoska manekenka Alexandra Paressant trdi, da je konec septembra spala s Tonyjem Parkerjem, ki je od julija letos poročen z lepo igralko Evo Longorio.

Paressantova trdi, da je Parkerja spoznala na njegovi poroki in da sta se dva meseca pozneje dobila v Parizu, kjer sta se predajala strasti. "Tonyja sem počakala v Hyatt Parku. Tam sva preživela res čarobne trenutke. Tony pravi, da mu Eva v postelji ne izpolnjuje vseh želja. Med drugim se noče ljubiti pred ogledalom ali v določenih položajih. Misli tudi, da bo od sperme dobila mozolje," je izjavila lepotica, ki je pred časom hodila z nogometašem Ronaldinhom.

Paressantova je še povedala, da Eva za njuno razmerje, ki se je nadaljevalo tudi v ZDA, ne ve. "Vsak se mora nekoč poročiti, a zanj je bilo še prezgodaj. Mislim, da Eva zame ne ve. Sicer je zelo ljubosumna, kar pa Tonyja ni skrbelo. Ko sem ga vprašala, kaj bi storil, če bi najina afera prišla na dan, mi je odgovoril, da mu za mnenja drugih ni mar," pravi Paressantova.

Parker in Longoria sta se na manekenkine izjave že odzvala. "Njene trditve so lažne. Vsi slavni pari slej kot prej postanejo tarča zlobnih jezikov. Ni prvič, da je ta publicitete željna ženska izrabila ime slavnega športnika," je sporočil predstavnik slavnega para. "Svojo ženo ljubim. Ona je najboljša stvar, ki se mi je zgodila v življenju. Še nikoli nisem bil tako srečen," pa je že pred časom izjavil Tony.

Paressantova je bila sicer lani do vratu v težavah. Njen bivši Ronaldinho jo je namreč tožil, saj je izjavila, da se je med svetovnim prvenstvom vsak večer splazil iz hotela in z njo žural vso noč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.