Magazin > VIP
3 ogledov

Je prišlo do fizičnega obračuna?

Ljubezni konec po slabem letu? Žurnal24 main
Pred kratkim so krožile govorice, da se razhaja eden od najbolj razvpitih parov pri nas, Sabina Remar in Sebastijan Cimerotič. Govorilo se je celo, da naj bi se med sporom drug drugega fizično lotila.

Pred slabim mesecem je v javnost prišla vest, da med manekenko Sabino Remar in Cimetom hudo škriplje. Nogometaš je takrat povedal, da se morata s Sabino v miru pogovoriti. Ko se je Sabina vrnila domov, sta govorice zanikala in povedala, da je vse v najlepšem redu in da je zmagala ljubezen.

Iz dobro obveščenih virov smo izvedeli, da naj bi po lepotičkini vrnitvi domov iz Las Vegasa med njo in Cimetom prišlo do fizičnega obračuna, Sabina pa je menda njuno skupno domovanje zapustila in odšla k staršem.

Cime je o vsem skupaj ostal brez besed. "Ne morem verjeti. Ljudje si o naju izmišljajo laži." Sarkastično je dodal, da si bodo zavistneži jutri še izmislili, da je začel leteti. "S Sabino sva še vedno skupaj in se pravkar odpravljava na kavico. Skupaj bova še sto let," je na koncu povedal nogometaš. Kljub zlobnim jezikom je njuna ljubezen očitno neomajna in sta še vedno – vsaj takšen vtis sta nam dala – srečno zaljubljena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.