Magazin > VIP
56 ogledov

Je pritisk za princesko prevelik?

felipe letizia
1/6
Reuters
Zakaj je princesa Leonor vedno tako žalostna?

Španski prestolonaslednik Felipe in njegova žena Letizia imata dve čudoviti hčerki, sedemletno Leonor in šestletno Sofio.

Medtem ko je mlajša princeska v javnosti po navadi dobre volje in se navihano smehlja v kamero, se Leonor umika objektivom. Njen pogled je žalosten in velikokrat se zdi, da se je umaknila v svoj svet.

Kot piše Neue Post, se Španci bojijo, da dvor na deklico preveč pritiska. Felipe je že takoj po njenem rojstvu napovedal, da bo njegova prvorojenka, ki bo nekoč kraljica, "deležna vzgoje, ki jo bo pripravljala na izzive, ki jo čakajo v prihodnosti“. Vsak, ki se spozna na kronane glave, ve, da so pravila na španskem dvoru zelo stroga, zato se številni prav nič ne čudijo, da Leonor tako mrko gleda v svet. Časa za zabavo je namreč zelo malo ...

Deklica obiskuje isto zasebno šolo, kot jo je obiskoval Felipe. Pouk traja od 9.30 do 17.30, a učenja za Leonor takrat še ni konec. Lepotička namreč obiskuje tudi tečaj kitajščine in ure klavirja. Sedemletnica tudi zvečer nima miru, saj jo doma čaka še učitelj, ki jo uvaja v kraljevi bonton.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.