Magazin > VIP
39 ogledov

Je s tem nastopom potrdila konec zakona?

jay-z, beyonce Profimedias
Viri blizu Beyonce in Jay-Z-ju menijo, da par turneje ne bo pripeljal do konca.

Pevka Beyonce je bila v nedeljo na koncertu v Los Angelesu tik pred čustvenim zlomom, poročajo mediji. "Videti je bilo, kot bi jokala že pred koncertom,“ je povedal obiskovalec koncerta in dodal, da je bila pevka med pesmijo Resentment (Zamera), ki govori o prevari, na robu solz. "Ko je zapela 'vem, da je privlačna, a jaz sem bila tukaj prva', je z roko pokazala nase. Kamera se je nato približala njenemu obrazu. Videli smo, da ima solzne oči,“ je še izjavil očividec in dodal, da pevka zadnje kitice, ki se konča z besedami "kako si mi lahko lagal“, ni zapela v mikrofon. "Kot bi bila v nekem svojem svetu,“ je dogodek opisal pevkin oboževalec.

Krizni sestanek

Zakonska kriza, o kateri se šušlja že dalj časa, naj bi bila tako globoka, da sta zvezdnika pred nekaj dnevi sklicala krizni sestanek, na katerem so bili prisotni tudi štirje odvetniki. "Med turnejo spita v različnih hotelih, na koncerte prihajata ločeno … Zavedata se, da bosta morala, ko bo zakona konec, dati intervju. Jay-Z je bil jasen, da ne želi, da bi Beyonce nastopila v oddaji Barbare Walters ali Oprah Winfrey in igrala žrtev,“ je povedal vir in dodal, da ne verjame, da bosta zvezdnika turnejo pripeljala do konca.

Da je nekaj hudo narobe, se je pokazalo že maja, ko je pevkina sestra Solange v dvigalu napadla Jay-Z-ja. Beyonce je le nemo spremljala, kako je njenega moža sestra brcala in žalila. Pozneje se je namigovalo, da je Solange znorela, ker naj bi Jay-Z ženo prevaral z Rihanno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.