Magazin > VIP
33 ogledov

Je s to fotografijo napovedala svojo smrt?

peaches geldof Instagram
Vzrok smrti Peaches Geldof bo razkrila obdukcija.

Včeraj je odjeknila vest, da je hčerka Boba Geldofa in Paule Yates, 25-letna Peaches, umrla. Policija ni našla znakov nasilja, drog ali poslovilnega pisma. Vse tako kaže, da je umrla naravne smrti. "V tem trenutku smrt obravnavamo kot nepojasnjeno in nenadno," je sinoči povedal predstavnik britanske policije.

Ugibanj, zakaj je televizijska voditeljica umrla, je vedno več. Peaches je imela v mlajših letih težave z alkoholom in drogami. Divjega življenja je bilo konec, ko je postala mama dveh sinov. Kazalo je, da je Peaches v vlogi matere vzcvetela. Na Instagramu je s svojimi oboževalci redno delila fotografije otrok in utrinke iz zasebnosti. Zdelo se je, da je končno dobila družino, ki si jo je vse življenje želela. Njena starša sta se namreč razšla, ko je bila stara šest let. Paula, ki je pri 41 letih umrla zaradi prevelikega odmerka heroina, je Geldofa zapustila zaradi pevca skupine Inxs Michaela Hutchencea. "Moja mama, ki je bila fantastična in je pisala knjige o vzgoji otrok ter nam omogočila lepo otroštvo v Kentu, se je spremenila v zlomljeno žensko, ki brez zdravil ni bila več sposobna živeti,“ je pred časom povedala Peaches, ki je tudi priznala, da je za svojo mamo začela žalovati šele pri 16 letih.

In ta žalost je ni izpustila. Dan pred smrtjo je Peaches na družbenih omrežjih objavila fotografijo matere, ki jo drži v naročju. Čas objave je seveda sprožil številna ugibanja. Je Peaches čutila, da bo kmalu umrla? Je svojo smrt napovedala? Gre za samomor? Na ta vprašanja, ki najbolj razjedajo njene najbližje, bo odgovorila obdukcija.

E! Online storil veliko napako

eonline | Avtor: twitter.com twitter.com
Eno uro in pol po tem, ko je svet obkrožila vest o zvezdničini smrti, je E! Online objavil njeno fotografijo s sinom. "Bolj vesele novice: ne moremo verjeti, kako je princ George podoben Kate in Williamu na njunih otroških fotografijah," je ob fotografiji zapisal medij. Napako so že popravili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.