Magazin > VIP
454 ogledov

Je Sabina Tomaža branila s steklenico?

Sabina Remar, Tomaž Kralj Mediaspeed.net
Po poročanju enega izmed slovenskih portalov naj bi Sabina Remar minulo soboto na zabavi po končanem rekreativnem teniškem turnirju neznanca napadla s steklenico.

Lepotica Sabina Remar naj bi v opitem stanju sodelovala v pretepu, ki se je zgodil na zabavi po končanem rekreativnem teniškem turnirju na igriščih ljubljanskega športnega društva Slovan na Kodeljevem, poroča pozareport.si. Pretep naj bi začel manekenkin fant, poslovnež Tomaž Kralj, ki je po navedbah udeležencev turnirja člana teniškega kluba brez pravega razloga dvakrat udaril, ta se je branil, Remarjeva pa naj bi pritekla Kralju na pomoč in moškega s steklenico piva udarila po glavi, še poroča omenjeni spletni portal.

Tomaž ima še vse zobe

Sabina Remar pa je za zurnal24.si povedala, da za pretep ne ve in da ima njen Tomaž za zdaj še vse zobe: "Bila sem na plesišču, plesala sem in se družila s svojimi prijatelji. Tam je bilo ogromno ljudi, ki jih ne poznam, saj nisem članica Slovana. Za nobeno prerivanje ali pretep ne vem, Tomažu ne manjka noben zob. Ko sem prišla s stranišča, sem samo videla gospo, ki ji je iz glave tekla kri, zato sem pohitela po led, jo posedla in umirila."

Remarjeva je kasneje v svoji izjavi povedala, da je omenjena gospa njena prijateljica: "Če bi bilo kaj resnega, bi mi Tomaž že sam povedal. Na koncu sem samo videla, da je ta ženska, ki je sicer moja prijateljica, dobila po glavi, vendar ni vedela, kdo jo je zadel, po njenih besedah naj bi bila ob napačnem času na napačnem mestu. Mene zraven ni bilo, zato ne vem točno, za kaj je šlo, bila je gneča in saj veste, da se te tipi kar naenkrat začnejo prerivati. Sama že med prepirom raje zbežim, kaj šele, da bi šla s steklenico na mizo ali kaj so že pisali."

Zgolj provokacija!?

Manekenka je še dodala, da svojega fanta o tem sicer še ni izprašala in da gre le za nesramno provokacijo. "Midva sva bila tam, kaj se je dogajalo, pa moram vprašati njega, jaz ne vem nič. Če bi bilo kaj takega, bi že opazila ali pa bi mi sam povedal. To je prav provokacija, zelo nesramno, nekdo se je zapičil vame, vendar ne vem, kaj ima od tega. Te govorice niso dobre za nobenega od naju, niti za posel," je dodala lepotica.

Komentarjev 1
  • LJ24 14:10 13.september 2012.

    Ta dva si pa res ne zaslužita prostora v Ž24!