Magazin > VIP
33 ogledov

Je Snooki noseča?

Snooki, Jionni Lavalle Fame Pictures
Resničnostna zvezdnica Snooki Polizzi naj bi pričakovala svojega prvega otroka.

Zvezdnica resničnostnega šova Jersey Shore Nicole "Snooki" Polizzi naj bi v kratkem načrtovala veliko razkritje, poroča revija Star. Štiriindvajsetletnica naj bi namreč oznanila veselo novico, da s svojim fantom Jionnijem LaVallom, s katerim sta skupaj približno eno leto, pričakuje otroka. "Za nosečnost je povedala le najbližjim prijateljem in družini," je povedal neimenovani vir.

Vendar pa naj bi Snooki novico o svoji nosečnosti le s težavo držala zase, saj "ljudem govori, da bo v kratkem oznanila veliko novico", je še dodal vir. Poleg tega mala zvezdnica o novici namiguje tudi na družabnih omrežjih. "Slabo mi je," je 25. januarja priznala na svoji Facebook strani, na Twitterju pa je kasneje omenjala nočne prigrizke, po katerih navadno posegajo nosečnice. Poleg tega naj bi ustvarjalci šova že načrtovali, da bi vanj vključili tudi njeno novo stanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.