Magazin > VIP
6509 ogledov

Je ta posnetek dokaz, da je igralka zlorabila mladoletnika?

asia argento
TMZ objavil fotografijo, na kateri je igralka z mladeničem v postelji.

Igralka Asia Argento, zadnja partnerka pokojnega kuharja Anthonyja Bourdaina, se otepa obtožb, da je pred petimi leti posilila igralca Jimmyja Bennetta, ki je bil takrat star 17 let. V Kaliforniji, kjer naj bi se dobila v nekem hotelu, je seks z osebo, ki je mlajša od 18 let, prepovedana.

Prvi je o tej zgodbi poročal The New York Times. Kot so zapisali, je zvezdnica Bennetu za molk plačala 380 tisoč dolarjev. Argento sicer trdi, da jo je Bennett izsiljeval in od nje zahteval 3 milijone. Po njenih besedah je bil Bourdain tisti, ki je predlagal, naj se s plačilom reši težav.

Asia, ki je ena od številnih igralk, ki trdijo, da jih je producent Harvey Weinstein nadlegoval, zatrjuje, da z mladeničem ni imela spolnih odnosov, a sporočila, ki jih je pošiljala prijatelju, dokazujejo nasprotno. V njih je Asia namreč priznala, da je z njim imela spolne odnose in da ni vedela, da je zakonsko določena starost za privolitev v spolni odnos 18 let. Da igralka nekaj prekriva, bi lahko dokazovala tudi fotografija, ki jo je objavil TMZ. Na njej Asia in Jimmy ležita v postelji.

Domnevna žrtev je sedaj tudi razložila, zakaj o tej temi ni spregovorila prej. Bennett pravi, da so se njegove rane spet odprle, ko se je Asia v javnosti predstavila kot Weinsteinova žrtev. "Takrat sem bil mladoleten in sem iskal pravico na edini način, ki se mi je takrat zdel smiseln, poleg tega pa se nisem bil pripravljen soočiti posledicami, ki bi nastale, ko bi moja zgodba prišla v javnost,“ je še dodal.

Komentarjev 6
  • Avatar Arlisotta
    Arlisotta 01:34 25.avgust 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site ==> Sexydrom.com

  • Rafaeluss 16:10 24.avgust 2018.

    Igralka pa neumna da gre delat selfi

  • Rafaeluss 16:09 24.avgust 2018.

    Pameten in pokvarjen poba, kot naši komunisti s Kučanom v vrsti. Prvo užitek pol se pa denar, čisti komunistični izmed....