Magazin > VIP
114 ogledov

Je Tom Hiddleston spoznal, da je storil napako?

tom hiddleston, taylor swift
1/7
Profimedias
Na letališču se je smehljala le Taylor Swift … Njen novi izbranec Tom Hiddleston, iz katerega se norčuje pol sveta, je gledal, kot bi bila na poti na pogreb in ne v prelepo Avstralijo.

Ta teden so v javnost prišle fotografije zabave na plaži, ki jo je za svoje prijatelje priredila pevka Taylor Swift. Tam je seveda bil tudi njen novi fant, igralec Tom Hiddleston, ki je na roki nosil umetno tetovažo z njenimi inicialkami in – kar je še huje – majico, na kateri je pisalo: Jaz (srček) T.S.

Tomu je sedaj za modni kiks verjetno pošteno žal, saj se iz njega norčuje pol sveta. Med drugim se je o tej zabavi razpisal tudi novinar Piers Morgan, ki meni, da Tom zagotovo ne bo novi James Bond, kar si igralec sicer zelo želi.

Golobčka sta se po zabavnem vikendu odpravila v Avstralijo. Paparaci so ju ujeli na letališču v Los Angelesu in Tom je bil videti precej nejevoljen … Je spoznal, da si je s pretiranim izkazovanjem ljubezni škodil? Če gre verjeti najnovejšim govoricam, to ni razlog za njegov kisel obraz. Hiddlestonu naj bi šla Taylor že pošteno na živce. Ves čas je "prilepljena“ nanj, poleg tega pa ga gnjavi z nenehnim fotografiranjem in objavami na Instagramu. 

 
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.