Magazin > Film & Glasba & TV
127 ogledov

Je z afero postavila vse na kocko?

Panika
1/16
Karantanija cinemas
V slovenske kinematografe prihaja slovenski film Panika, ki je posnet po predlogi knjižne uspešnice Dese Muck.

Panika je komično-melodramski film o "paniki" ženske v zrelih letih, ki želi pobegniti vlogi matere, žene in gospodinje. Vero, zatrto in v rutino ujeto 40-letnico, obsede misel, da nikoli več ne bo zaljubljena. V iskanju rešitve ji napoved iz kavne usedline, da bo srečala pravega moškega, spremeni življenje. V uresničevanju prerokovanega zlahka podleže čarom družinskega prijatelja Mitje. Za Vero je ljubezen usodna. Spusti se v vročo afero, na kocko postavi svoje odnose z bližnjimi, in ko se je Mitja naveliča, se ji sesuje svet. Spremljamo čustveno preobrazbo ženske, ki je nihče ne opazi, v žensko, ki je opazila sama sebe.

Režijsko taktirko Panike, ki v kinematografe prihaja 27. februarja, je prevzela Barbara Zemljič, v glavnih vlogah pa nastopajo Janja Majzelj, Gregor Zorc, Vladimir Vlaškalić, Pia Zemljič, Milena Zupančič, Jernej Šugman, Barbara Cerar in drugi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.