Magazin > VIP
35 ogledov

Je za težave Mariah Carey kriva Kardashianova?

Nick Cannon Mariah Carey FameFlynet
Izkazalo se je, da so govorice o težavah v zakonu Mariah Carey in Nicka Cannona resnične.

Par ne živi več v skupnem gospodinjstvo. "Da, v raju so težave," je Nick Cannon potrdil za The Insider. "Nekaj mesecev že živiva v ločenih hišah." Cannon ni želel podrobneje govoriti o tem, kaj je vzrok za njune težave, zanikal pa je, da bi bila posredi nezvestoba. "Osredotočen sem na otroke," je dejal. Par ima namreč dvojčka Monroe in Moroccan, ki sta stara tri leta.

Nek vir trdi, da sta vsak na svojem od junija. "Kar nekaj časa je bilo napeto, nedavno pa je zares počilo," je še dodal vir. Bojda naj bi bila ločitev neizbežna.

Je za vse kriva Karadashianova?

Začetek konca naj bi se začel odvijati marca, ko je Nick na nekem radijskem šovu sodeloval v igri, v kateri je moral našteti pet znanih osebnosti, s katerimi je imel spolne odnose. Po poročanju TMZ, naj bi Mariah najbolj zmotilo ime Kim Kardashian. Mariah naj ne bi znala opustiti te teme in je Nicku to neprestano metala pod nos. On pa je situacijo še poslabšal, ko je pri Howardu Sternu to v eter tudi povedal. 

Poleg tega naj bi Mariah Nicku očitala, da ima preveč nastopov, zaradi česar ni dovolj z dvojčkoma. Nick ji zameri, da mu očita preveliko delovno vnemo. Prepričan je, da je njegova žena postala nemogoča, ker se je vedno obkrožila z moškimi, ki so ji samo kimali in ne prenese, ko se on ne strinja z njo. 

Aprila sta Nick in Mariah praznovala šesto obletnico poroke. Medtem ko sta prejšnja leta obletnico praznovala z velikim pompom, sta se letos odločila za bolj zasebno proslavitev obletnice. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.