Magazin > VIP
23 ogledov

Je za tragedijo kriv Bobbijin mož?

nick gordon, bobbi kristina Profimedias
Po poročanju nemškega medija družina Bobbi Kristine Brown v bolniško sobo ne želi spustiti njenega moža Nicka Gordona, ki bi v primeru njene smrti podedoval vso njeno premoženje. Parček namreč ni sklenil predporočne pogodbe.

Kot poroča VOX, Nick menda že en teden ni več živel z ženo Bobbi Kristino Brown, ki jo je z obrazom v kadi našel v soboto. V klicu reševalcem je povedal, je Bobbi zjutraj spila nekaj vina, v njeni krvi pa naj bi našli tudi zdravila – menda gre za antidepresive.

Družina 21-letnice z Nickom ne želi imeti nobenega opravka več. Menda žene, s katero se je poročil lani, ne sme niti videti.

Bobbijino stanje naj bi bilo izjemno resno. Včeraj je po svetu odjeknila novica, da je klinično mrtva. Zdravniki te informacije še niso potrdili, družina pa naj bi po poročanju VOX že pripravljala pogreb 21-letnice, ki z možem ni sklenila predporočne pogodbe, kar pomeni, da bo vse njene milijone v primeru smrti dobil Gordon.

Sicer pa so včeraj iz bolnišnice prišle spodbudne novice. Bobbi naj bi večkrat odprla oči, kljub temu so zdravniki družino opozorili, naj v to ne polagajo preveč upanja.

Komentarjev 1
  • jaki 10:02 03.februar 2015.

    Ir. K., vedno bližje ste Pulitzerju! Sveta preproščina, a nimate pametnejšega dela?