Magazin > VIP
73 ogledov

Je zakon kneza Alberta in Charlene spet v krizi?

charlene albert
1/6
Profimedias
Monaški dvor. Posnetek intervjuja sprožil nova ugibanja.

Neue Post poroča, da je "Monako šokiran" nad intervjujem, ki sta ga pred kratkim dala knez Albert in njegova žena Charlene.

Par je na vprašanja odgovarjal v palači in v družbi otrok, enoletnih dvojčkov. Monačani pa naj ne bi bili razočarani nad povedanim, ampak telesno govorico zakonskega para. Revija je izpostavila, da Charlene in Albert nista skupaj sedela na kavču in da je bila Charlene, medtem ko se je knez igral s sinom, videti odsotna. "Vse je zaigrano,“ je intervju pokomentirala neka Monačanka.

Prebivalci kneževine naj bi Charlene tudi zamerili, da po devetih letih življenja v Monte Carlu še vedno ne govori tekoče francosko. "Zakon obstaja le še na papirju. Treba bi ga bilo razveljaviti,“ pa je omenjenemu tabloidu povedala druga sogovornica.

Albert in njegova žena sta sicer pred nekaj dnevi obiskala papeža. Medtem ko je bil Albert nasmejan, pa je Charlene večino časa mrko gledala pred sebe. Jo je papeževo obličje tako močno presunilo ali so govorice o krizi resnične?

Razveljavitev zakona na monaškem dvoru sicer ne bi bila novost. Cerkev je prvi zakon princese Caroline s Philippejem Junot leta 1992 razveljavila, ker naj bi se Junot s princeso poročil iz koristoljubja. Ali lahko Albert razveljavi svoj zakon, je v rokah monaškega nadškofa Bernarda Barsija.

Zakon se lahko razveljavi iz več razlogov. Če bi eden od zakoncev dokazal, da drugi z njim že od samega začetka ni nameraval ostati do konca življenja, bi Cerkev zakon lahko razveljavila. In to naj bi bil tudi razlog, zaradi katerega se Charlene – po mnenju mnogih – tudi po tolikih letih ni naučila francoskega jezika.

Komentarjev 1
  • Majazmaja 10:45 01.februar 2016.

    Pa kje je našel to kislo kumaro?!