Magazin > VIP
20441 ogledov

Je zaželena znana Slovenka dahnila usodni da?

Nina Donelli
1/5
Osebni arhiv
Glede svoje zasebnosti je zelo zadržana.

Ugiba se, ali ima slovenska popularna pevka Nina Donelli, ki ima bleščečo kariero tudi na Hrvaškem, kar ji zavida marsikateri glasbenik, kakšnega partnerja, ali je nemara samska?  Po spletu so pred kratkim zaokrožile fotografije, kjer je Nina v prelepi obleki, ki spominja na poročno, ob njej pa postavni temnolasec. Glede na to, da je bilo to v Piranu, priljubljeni poročni destinaciji, smo resnično mislili, da je Nina neznancu dahnila usodni da. Na koncu se je izkazalo, da to le ni neznanec, niti Ninin partner, ampak da je pevka s temnolascem, pevcem iz popularne skupine Tarapana, ki sliši na ime Franjo, snemala videospot Genijalno. 

Ko smo jo vprašali, če nam mogoče le lahko pokaže svojega najdražjega, nam je simpatična Poljčanka pokazala krasnega lepotca rdeče barve, za katerega pravi, da je res tisti pravi. V smehu še razloži, da je ljubiteljica oldtimerjev, katere zbira njen oče, rdeča strela, ki se menda še vedno dobro pelje, pa je njen najljubši spremljevalec v dneh, ko pogreša tekmovanje na karting stezah, kjer je spoznala tudi Mihaela Schumacherja. Razlika je le ta, da v vožnji z rdečim jeklenim konjičkom nima tako težke noge, saj ima že zgodovinsko vrednost.

Nina Donelli | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Nina je ena izmed redkih zvezdnic, ki se lahko pohvalijo z glasbeno kariero tako v Sloveniji, kot na Hrvaškem in se ponaša s krepko čez 20 milijoni ogledov na Youtubu, je svoje oboževalce pred kratkim razveselila z novo pesmijo in spotom Genijalno, ki jo je odpela v duetu s popularno hrvaško skupino Tarapana, ki se ponaša s statusom najbolj popularne in iskane mlade skupine na področju nekdanje Jugoslavije. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 1
  • tjasa73 20:47 26.maj 2019.

    "pevcem iz popularne skupine Tarapana, ki sliši na ime Franjo"😏😏 Pevcu je ime FRANO,ne Franjo!