Magazin > VIP
139 ogledov

Jean Frbežar postal očka

Jean Frbežar Katarina Peranič mediaspeed
Radijski voditelj Jean Frbežar je postal ponosni očka prvorojenca.

Radijski voditelj Jean Frbežar in njegovo dekle Katarina Peranič sta v petek prvič postala starša. Rodil se jima je sin Oskar Maj, ki je na svet prijokal dober teden po napovedanem roku.

"Krasni, super, enkratni,“ so prvi občutki novopečenega očka, ki nam jih je razkril. Pri porodu je bil navzoč od začetka do konca. "Porod je trajal kar prekleto dolgo. Mamica je kar carica, da je dala vse to čez. Vleklo se je kot čreva, ampak je ratalo. Šel sem skozi vse popadke in muke, prerezal sem popkovino. Vse sem dokumentiral, bil sem kot ekipa s televizije – v eni roki kamera, v drugi pa fotoaparat,“ je povedal.

Starša sta izbrala dve imeni, saj je tako predlagal Jean. On in njegova brata imajo namreč vsi po dve imeni. Katarina se je s tem strinjala, vendar le, če se rodi fantek.

Danes se mamica in sin vrneta domov. Očka pa si očetovskega dopusta še ne bo vzel takoj, ker Katarina pravi, da si ga lahko vzame pozneje. "Jaz lahko malo goljufam pri šihtu. Pri meni je tako, da imam oddajo v živo od šestih do desetih zjutraj, pozneje pa so več ali manj priprave. Po deseti uri tako lahko priprave prešpricam in jih bodo naredili moji kolegi. Tako da sem praktično lahko že ob deseti uri doma, kar je skoraj tako, kot bi imel dopust."

V tednu pred porodom pa so priljubljenega voditelja vsi nestrpno spraševali, kdaj bo dobil otroka. Vprašanja sodelavcev so se razširila na vprašanja poslušalcev in uporabnikov Facebooka, kar je na koncu "izpadlo kot fora. Moral bi posneti, koliko ljudi je bilo, ki so rekli: Jean, a je že?," je še povedal novopečeni očka.

Komentarjev 1
  • kapibara 14:29 08.april 2013.

    Pa še več drugih..ki niso nič manj veseli, so pa z veseljem v anonomi..