Magazin > VIP
103985 ogledov

Jelena Đoković nad Novaka: "Kako se obnašaš, majke ti"

novak jelena đoković Epa Novak in Jelena Đoković sta bila oba pozitivna na koronavirus.
Se še spomnite posnetka, na katerem Novaka nadira žena?

Teniški as Novak Đoković je te dni slabe volje, saj ni smel nastopiti na odprtem prvenstvu Avstralije, ker ni cepljen proti covidu-19. Srb se je že vrnil domov, kjer ga bo zagotovo znala potolažiti njegova žena Jelena, s katero je poročen že sedem let, skupaj pa sta že več kot 16 let.

"Hvala vsem ljudem po svetu, ki ste uporabili svoj glas in mojemu soprogu poslali ljubezen. Globoko sem vdihnila, da se pomirim in najdem hvaležnost (in razumevanje) za vse, kar se dogaja. Edini zakon, ki bi ga morali vsi spoštovati, je, da drugemu človeškemu bitju vedno izkazujemo ljubezen in spoštovanje," je Jelena komentirala dogajanje v Avstraliji.

Jelena ni ženska, ki se bo ugriznila v jezik, ko ji kaj ni prav. Tudi soproga bo oštela, če si bo to zaslužil. Po spletu je sedaj spet zaokrožil video iz leta 2017, ko je Jelena snemala Novakov trening, ki se je v živo prenašal na družbenih omrežjih. Lepotica ni vedela, da je kamera še vedno prižgana, ko je možu zabrusila: "Kako se obnašaš, majke ti. Hvala ti, ljubezen moja. Moraš res tako govoriti?" 

Ups.

 

Komentarjev 5
  • Avatar Tamsmilena
    Tamsmilena 23:37 22.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • molka 09:33 22.januar 2022.

    bogi revez bankrot bo le kako bo prezivel mesec, budala neumna