Magazin > VIP
24 ogledov

Jen bo posvojila

Jennifer Aniston se raje prepušča športu in zdravi prehrani, to je zanjo recept Žurnal24 main
Bivša partnerica Brada Pitta se je naveličala čakanja na pravega moškega, zato se je odločila, da bo posvojila otroka.

Kot navaja National Enquirer, naj bi Jennifer Aniston posvojila fantka, ki naj bi ga prinesla domov že ob božičnem času.

 

Gre tokrat zares?

To niso prve govorice o tem, da naj bi Jen posvojila otroka. Prve govorice o tem so se začele leta 2004. Glede na njeno polno zaposlenost gre verjetno tudi tokrat za govorice, vendar se nikoli ne ve.

39-letna igralka je baje že opremila otroško sobo in nakupila kup otroških oblek, za kar je porabila bajne vsote denarja. Vendar to še ni vse – igralka ima za otroka že izbrano ime. Zatekla se je k svojim grškim koreninam in se odločila, da bo fantka poimenovala Alexander, kar pomeni branilec ljudi. S svojimi prijatelji se celo šali, da bo odrasel v najboljšega ločitvenega odvetnika v Hollywoodu.

Čeprav je igralka polno zaposlena (v pripravi ima tri filme, pred kratkim pa je celo odprla svojo produkcijsko hišo), pa je naveličana čakanja na pravega moškega in bo sama ustvarila svojo družino. K temu jo je spodbudila dobra prijateljica in pevka Sheryl Crow, ki je tudi kot samska mati posvojila fantka.

Govorice, da naj bi v zakonu z Bradom Pittom spontano splavila, niso niti zanikane niti potrjene. Je pa igralka menda podala svoje mnenje o bivšem zakonskem partnerju: "Vesela sem zanj, vendar mislim, da je nekoliko prehitro začel načrtovati širitev svoje družine."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.