Magazin > VIP
1 ogledov

Jen bolj zaželena varuška kot Angie

Jennifer bi bila boljša varuška kot Angelina. Žurnal24 main
Ameriške mame bi varstvo svojih otrok raje zaupale Jennifer Aniston kot pa Angelini Jolie. Očitno Angie ni več tako priljubljena, saj se mediji vedno bolj obračajo na stran bivše žene Brada Pitta.

Da je Jennifer Aniston primernejša varuška od Angelina Jolie, so odločile ameriške mame, ki so svoje mnenje izrazile v nedavni anketi spletne strani ParentDish.com. Te bi svoje otroke najraje zaupale v varstvo Elen Degeneres in Portii de Rossi, niti pod razno pa ne bi kot varuško najele Courtney Love, kar ni nič presenetljivega.

A bolj kot prvo in zadnje mesto pa je zanimivo dejstvo, da je Jennifer bolj zaželena varuška kot Angie, pa čeprav ima ta doma že skoraj cel vrtec, Jen pa sploh nima otrok. Očitno se javnost vedno bolj zavzema za Jen, Angelino in Brada Pitta pa želijo vse bolj očrniti.

Priljubljenost jima pada
Dolgo časa se je zdelo, da sta Brad in Angelina najmanj svetnika, ko sta se s številnimi posvojitvami in milijonskimi donacijami prikupila javnosti. A kot kaže, so že vsi siti Brangeline, saj so se mediji sedaj dobesedno obrnili proti njima. Iz neznanega razloga nista več ljubljenca medijev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.