Magazin > VIP
30 ogledov

Jen in Courteney nič več prijateljici?

Jen in Courtney sta se pogosto družili, skupaj pa sta preživljali tudi počitnice Žurnal24 main
Jennifer Aniston in Courteney Cox naj ne bi bili več prijateljici. Razlog za to naj bi tičal v Courteneyjinem neprimernem vedenju do svojega soproga.

Med snemanjem serije Prijatelji se je med igralkama Jennifer Aniston in Courteney Cox spletlo iskreno prijateljstvo. Pogosto sta se družili, skupaj pa sta preživljali tudi počitnice. Očitno pa je zdaj med njima prišlo do spora, saj ju paparaci skupaj niso ujeli že več kot eno leto.

"Med njima je prišlo do napetosti. Jen misli, da se Courteney ne vede odgovorno. Prijateljuje s soigralcem Joshom Hopkinsom, po drugi strani pa ne želi vložitvi ločitvenih papirjev. Anistonova meni, da se igra z Davidom," je neimenovani vir razkril reviji Us Weekly.

Courtney in David sta se sicer lani septembra poskusno razšla po 11 letih zakona. Anistonovo naj bi ravnanje Coxove vseeno preveč spominjalo na bolečine, ki jih je sama pretrpela ob ločitvi od svojega moža Brada Pitta, ki se je s svojo novo ljubeznijo, Angelino Jolie, spečal le nekaj tednov po njunem razhodu.

"Jen ni všeč, da Courteney z Davidom dela enako, kot je z njo naredil Brad," še dodaja vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.