Magazin > VIP
21 ogledov

Jen išče pomoč pri zanositvi

Jennifer Aniston FameFlynet
Igralka Jennifer Aniston naj bi poiskala strokovno pomoč pri zanositvi.

Pred nekaj dnevi se je zvezdnica Jennifer Aniston pojavila v oblačilih, ki nakazujejo, da bi lahko bila noseča. Ni skrivnost, da si igralka želi otroke, novost pa je ta, da hodi na tretmane, da bi zanosila. Po nekaterih navedbah gre za oploditev in vitro.

44-letnica je že skoraj leto zaročena z igralcem Justinom Therouxjem, s katerim tudi načrtujeta poroko. 

"Zagotovo je pridobila na teži," je povedal vir blizu igralke, revija In Touch pa poroča, da je pričela z tretmani za oploditev zunaj telesa. "Če bo šlo vse po načrtih, bo noseča do svojega 45. rojstnega dne, ki ga ima 11. februarja," še poroča revija.

Pri tej starosti pa se zaveda, da ji biološka ura močno tiktaka, zato se je podučila o vseh možnostih za zanositev. Pri tem zelo dobro obvlada stres, ki se pojavi ob oploditvi. "Ni prav nič obupana. Če ji je namenjeno, je namenjeno," je še znano.

Njen predstavnik za javnost je zanikal, da je noseča, vendar je vir za revijo potrdil, da je njen zaročenec pripravljen na družino. "Ni si vedno želel otrok, vendar mu je življenje z Jen spremenilo pogled na to, da postane očka."

Komentarjev 3
  • Ronald Reagan 06:37 02.avgust 2013.

    Če bi rada zanosila po naravni poti...brez posebnih "tretmanov"...041/5...-... kvalitetno in poceni...z več referencami...pridemo tudi na dom...

  • Žirafa 21:59 01.avgust 2013.

    Z tretmani? A res ne morete pismenih novinarjev zaposliti?

  • macko 14:54 01.avgust 2013.

    deja vu : najprej izjaviš, da si noseča in preveriš "klimo". potem pa, če je sreča, zanosiš čisto zares....