Magazin > VIP
26 ogledov

Jen ljubosumna na Sandro

Sandra Bullock Jennifer Aniston Žurnal24 main
Potem ko je v javnost prišla novica, da je Julia Roberts ljubosumna na Sandro Bullock zaradi vloge v filmu Blind Side, ker ji je prinesel oskarja, se je zdaj razvedelo, da ji zavida tudi Jennifer Aniston.

Čeprav letošnje leto ni bilo ravno najlepše za Sandro Bullock, saj se je razšla z nezvestim možem Jessejem Jamesom, 46-letna igralka ostaja med najpopularnejšimi zvezdami. Letos je osvojila že ogromno nagrad, kadar pa se pojavi na rdeči preprogi, je vselej v središču pozornosti.

 

Sandra ji greni življenje

In ravno zaradi tega naj bi bila Jennifer Aniston močno ljubosumna na Sandro, saj pravi, da jo ljudje še vedno obravnavajo kot bivšo ženo Brada Pitta, njeni filmi niso ravno med najboljšimi, hkrati pa ljudje stalno pritiskajo na njeno ljubezensko življenje.

 

"Jen je neverjetno ljubosumna na Sandro. Sovraži dejstvo, da se o njenem zakonu z Bradom Pittom govori več kot o njenih filmih. Zafrustrirana je, ker je Sandra po ločitvi od Jesseja močnejša oseba, v javnosti pa popularnejša, medtem ko si Jen pet let po ločitvi od Pitta še vedno ni opomogla," je razkril njen prijatelj.

 

Sol na rano ji dodanto posipava tudi dejstvo, da je Sandra pred kratkim posvojila otroka, ki si ga Jen želi že vrsto let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.