Magazin > VIP
13 ogledov

Jen razgaljena za parfum

Jenniferin parfum Lolavie na prodajne police v London prihaja že jutri. (Foto: Y Žurnal24 main
Ljubka Jennifer Aniston je za oglas za svoj parfum že pozirala zavita le v brisačo, tokrat pa se je opogumila in pred fotografski objektiv stopila gola. No, skoraj gola!

Za kampanjo za svoj novi parfum Lolavie se je Jennifer Aniston odločila odvreči krpice. A pozor! Moškim se bodo sline lahko cedile le ob pogledu na zgornji del njenega bajnega telesa.

Jen ni čakala, da parfum pride v trgovine, saj je nekaj fotografij že razkrila javnosti. Med snemanjem je bila najbolj pozorna na to, da bi bila videti naravna, s fotografijami pa že buri domišljijo.

"Ni pomembno to, da se pokažem pred objektivi in dam na stekleničko svoje ime," je dejala. "Počutila sem se kot mali kemik. Nisem prav velika ljubiteljica parfumov. Hočem le, da bi ljudje rekli: 'Kaj je to? Čudovito dišiš!' Najpomembneje pa se mi zdi, da želim dišati naravno," je še dodala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.