Magazin > VIP
10 ogledov

Jen se je ob Bradovi zaroki zgrudila

Brad Pitt, Jennifer Aniston Reuters
Jennifer Aniston naj bi v resnici novica, da se bo njen nekdanji mož Brad Pitt znova poročil, močno prizadela.

Po tem, ko smo pisali, da naj bi se Jennifer Aniston razveselila novice o zaroki svojega nekdanjega moža Brada Pitta z Angelino Jolie, so na plan prišle nasprotne informacije. National Enquirer namreč razkriva, da naj bi vest, ki jo je svoji bivši ženi sporočil Brad sam, Jennifer popolnoma šokirala. "Novica jo je zadela kot tona opek. Jen ni nikoli verjela, da se bo Brad dejansko poročil z Angie," je povedal neimenovani vir in dodal: "Kljub temu Bradu ni želela pokazati, kako jo je vest prizadela. Vendar je takoj, ko je prekinila telefonski pogovor z njim, planila v jok in se zgrudila na tla."

Ob obujanju spominov na skupno življenje z Bradom pa jo je našel njen sedanji partner, igralec Justin Theroux, ki pa naj ne bi imel prav veliko razumevanja za njeno domnevno še vedno trajajočo obsesijo z Bradom. "Bilo je grozno. Jen je potrebovala tolažbo, vendar je bil Justin preveč prizadet in jezen. Jen je obtožil, da je še vedno zaljubljena v Brada, in nazadnje se je vsa zadeva razvila v hud prepir," je še povedal vir.

Jennifer naj bi se sicer kmalu zatem spravila k sebi in v sporočilu za javnost sporočila, da je vesela za par.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.