Magazin > VIP
28 ogledov

Jen se smeje, ker se Renée joče

Jennifer Aniston Žurnal24 main
Jennifer Aniston se zapuščena Renée Zellweger prav nič ne smili.

Jennifer Aniston se potiho smeje Renée Zellweger, ki jo je pred kratkim zapustil postavni igralec Bradley Cooper. Ta je leta 2009 nekaj časa ljubimkal tudi z zvezdnico serije Prijatelji, a se njuna aferica ni razvila v zvezo. Bradley se je namreč zagledal v Renée. "Jennifer se Renée prav nič ne smili. Ko jo je Bradley zamenjal za Renée, je bila na smrt žalostna. Jennifer ponavadi ne kuha mule, a prepričan sem, da uživa, ker se je tudi Renée opekla," je povedal vir.

Cooper in Zellwegerjeva sta se razšla, ker modrooki lepotec še ni bil pripravljen na resno zvezo. Veliki ženskar za staro ljubeznijo tudi ni dolgo žaloval. Govori se namreč, da dvori kar dvema samskima lepoticama, Sandri Bullock in Jessici Biel. Morda kmalu tudi Jennifer? "Renée se je vedla zelo domišljavo, ko se je začela njena romanca z Bradleyjem. A Jennifer je zdaj tista, ki se smeje, saj ima občutek, da je Renée dobila zasluženo kazen. Morda se bo med Jen in Cooperjem v drugo le razvila ljubezen," pravijo znanci Anistonove.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.