Magazin > VIP
24 ogledov

Jen vohuni za svojim Benom

Jennifer Garner Ben Affleck FameFlynet
Jennifer Garner je postala tako ljubosumna, da je svojega prijatelja prosila, da vohuni za njenim možem Benom Affleckom.

Medtem ko Ben Affleck snema svoj novi film, njegovo ženo Jennifer Garner grize ljubosumje. Boji se, da bo njen mož podlegel čarom njegove ljubke soigralke Emily Ratajkowski, zato je ljubosumna žena svojemu prijatelju, igralcu Neilu Patricku Harrisu, naročila, da mora biti Benu ves čas za petami.

"Neil mora prežati za Benom kot sokol, še posebej takrat, ko je zraven Emily," je povedal vir. Ker je Ben znan po tem, da so lepe ženske njegova slabost, Jen skrbi, da se ji ne bo mogel upreti.

22-letna Emily v trilerju igra Benovo ljubico. Najbolj pa je znana po tem, ko se je v videopsotu pevca Robina Thicka Blurred Lines pojavila zgoraj brez. "Več kot očitno igralka nima nobenih zadržkov, da svoje seksualnosti ne bi uporabila med snemanjem filma, v katerem bo posnela kar nekaj vročih prizorov z Benom," je še povedal vir.

Ben in Neil sta zelo dobra prijatelja, a se je Neil vseeno odločil, da bo pomagal Jen. Če bo opazil kaj sumljivega, ji bo namignil.

Kljub temu, da je Ben odličen mož in očka, in je znano, da Jen zelo ljubi, je znano tudi to, da si je včasih sam sebi največji sovražnik. Ima namreč velik ego in rad pogleda za lepimi ženskami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.