Magazin > VIP
0 ogledov

Jenina hiša je najboljša restavracija

Prijatelji so neprestano na obisku. Žurnal24 main
Najbolj znane restavracije v mestu angelov se ne morejo primerjati z njeno kuhinjo, meni igralka Jennifer Aniston. Njena hiša je vedno polna gostov, ki se pri Jen najejo do sitega.
"Moji prijatelji radi zahajajo k meni domov, ker se vsakič najejo do sitega," je dejala Jen. "To je najboljša restavracija v mestu," je ponosna igralka. 40-letna Jen je razkrila, da najrajši je doma. In redkokdaj večerja sama.

"Njeni prijatelji neprestano prihajajo in odhajajo," je dejala Jewels Elmore, glavna kuharica v hiši Jennifer Aniston, ki ji je v pomoč pri kuhi tudi njena sestra Jill. "Jen je zapečkarica. Zelo zabavno je bilo ustvarjati kraj, kjer se vsi njeni prijatelji počutijo zelo sproščeno. Vsi smo kot ena velika družina," je dejala Jewels.

"Ustvarila je kraj, kamor si ljudje želijo priti in se družiti," je dejala oblikovalka nakita Jennifer Meyer, ki je velikokrat na seznamu povabljenih pri Jen.

In kaj je na meniju?
"Sovražila sem ribe, toda Jewels mi je enkrat pripravila to reč in poskusila sem jo," je dejala Jen, ki je še dodala, da je losos na Jewelsin način zdaj velikokrat na meniju. Jewels naj bi Jen celo prepričala, naj poskusi brstični ohrovt, ki ga je igralka nekoč sovražila. Brez njega zdaj Jen živeti ni.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.