Magazin > VIP
13 ogledov

Jenner bo moral najeti odvetnika

bruce jenner
1/10
Profimedias
Je Bruce Jenner med vožnjo uporabljal mobilnik?

Policija naj bi zaplenila mobilnik Brucea Jennerja, ki je bil vpleten v prometno nesrečo s smrtnim izidom. Preiskovalci preverjajo, ali je zvezdnik med vožnjo, med katero se je zaletel v zadek Lexusa, ki se je ustavil pred njim, uporabljal mobilnik. Lexus je zaneslo naprej na cesto in pred vozilo znamke hummer. Voznica lexusa trka ni preživela. V nesreči je bilo sicer ranjenih pet oseb, med njimi tudi več otrok.

Jenner je po besedah neimenovanega vira v šoku. "Ves čas joče. Zanima se za stanje žrtev. Napako želi popraviti, a ne ve, kako,“ je povedal vir. Policija je sicer sporočila, da se je nesreča zgodila po tem, ko se je nenadoma ustavil voznik priusa, zato tako njemu kot tudi Jenerju grozi obtožba zaradi uboja.

Včeraj so mediji poročali, da je Jenner nesrečo povzročil med begom pred paparaci, a policija ne verjame, da je to pravi vzrok. "Obstaja verjetnost, da so mu paparaci sledili, a to ni nič neobičajnega, zato ni dokazov, da je to eden od vzrokov za nesrečo,“ je povedal predstavnik tamkajšnje policije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.