Magazin > VIP
2537 ogledov

Jennifer Aniston bila na umetni oploditvi

Jennifer Aniston Profimedia
Priznava, da je mnogo let trpela zaradi špekulacij glede njene nosečnosti.

53-letna Jennifer Aniston je za revijo Allure odkrito spregovorila o svojih težavah z neplodnostjo. Aniston, ki se je leta 2005 po petih letih zakona razšla z Bradom Pittom in je bila med letoma 2015 in 2017 poročena z Justinom Therouxom, je priznala, da je v svojih poznih 30-in in 40-ih letih preživela res težko obdobje. Zelo težko ji je bilo namreč prenašati leta in leta špekulacij, da je noseča.
        
Povedala je, da je šla skozi vse ter bila pripravljena storiti praktično karkoli za rešitev težav z neplodnostjo. Med drugim je opravila postopek IVF (postopek zunajtelesne oploditve, op. Avt.), pila kitajske čaje ... "Danes sem tukaj. Ladja je odplula," je priznala in dodala: "Pravzaprav zdaj čutim olajšanje. Ni mi treba več razmišljati o tem. Danes se počutim najbolje takšna kot sem, bolje kot kadar koli v svojih 20-ih ali 30-ih ali celo v svojih srednjih 40-ih." Meni, da je ravno zaradi vsega tega, kar je prestala, postala to, kar je. V nasprotnem primeru bi ostala prestrašena, živčna in negotova.

Jennifer je leta 2016 za Huffington Post napisala tudi oster esej, v katerem je obravnavala lažna poročila o nosečnosti v tistem času in se označila za "naveličano". Takrat je zapisala: "Popolni smo s partnerjem ali brez njega, z otrokom ali brez njega. Sami se lahko odločimo, kaj je lepo, ko gre za naša telesa. Ta odločitev je naša in samo naša. Sprejmimo to odločitev zase in za mlade ženske na tem svetu, ki nas gledajo kot zgled. Sprejmimo to odločitev zavestno, zunaj tabloidnega hrupa. Ni potrebno, da smo poročene ali matere, da bi bile popolne."

Komentarjev 2
  • Ender3 15:55 10.november 2022.

    J.A je, zvezdnica našega L.D. To ni nobena tajna !

  • Kmodri 15:13 10.november 2022.

    Njena zasebna zadeva!