Magazin > VIP
3409 ogledov

Jennifer Aniston usoda družine ganila do solz

jennifer aniston NBC
Družina Kimball bo tokrat imela lepe praznike.

Voditeljica Ellen DeGeneres bo tri oddaje posvetila obdarovanju in presenečenjem. V eni od prazničnih oddaj ji je pri tem pomagala Jennifer Aniston, s katero sta presenetili družino Kimball.

Aniston ni skrivala solz, ko je gledala video, v katerem je Elyse Kimball prosila Ellen, naj pomaga njenemu nezaposlenemu očetu, ki je moral sam poskrbeti za družino. Njegova žena je namreč umrla zaradi raka, ko sta bili njuni hčerki še zelo majhni. "Naši tričlanski družini je dal vse, kar je imel. Tega si ni zaslužil,“ je povedala mladenka in dodala: "Tokrat bi rada jaz njemu nekaj poklonila. Želim, da dobi nekaj, kar si zasluži, a pri tem potrebujem pomoč.“

Ellen se je izkazala. Njena ekipa je okrasila hišo družine in zamenjala nekaj kosov pohištva. Kimballovi so nato dobili še 150 tisoč dolarjev, za konec pa jih je voditeljica presenetila še z enomesečnim potovanjem po Evropi.

ellen degenres | Avtor: NBC NBC

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.