Magazin > VIP
24 ogledov

Jennifer Benu ne zaupa

 in Jennifer Garner FameFlynet
Jennifer Garner se bo v Clevelandu pridružila svojemu soprogu Benu Afflecku.

Jennifer Garner se menda boji, da jo bo njen mož in oče njunih treh otrok Ben Affleck prevaral. Njen strah je tako velik, da bo soprogu za dva tedna sledila v Cleveland, kjer snema film. Lepotica bo s sabo vzela tudi otroke, kar pomeni, da bosta njuni hčerki na "prisilnih" počitnicah, saj imata pouk.
"Govorilo se je, da jo je Ben med snemanjem filma Mesto prevaral z Blake Lively. Tudi z Jennifer Lopez se je začel spet intenzivneje pogovarjati. Njegova žena je zaradi tega zaskrbljena, zato ves čas brska po njegovem mobilniku," je izdal vir in poudaril, da je Ben sicer odličen očka, a tudi velik deloholik. "Vse se vrti okoli njega, njegovih prijateljev in kariere. Jennifer ne dela več veliko, ker ne želi, da bi njen zakon propadel."

Neimenovani vir je tudi namignil, da njun zakon ni tako idealen, kot se zdi. Za to naj bi bilo krivo Benovo pogosto popivanje s prijatelji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.