Magazin > VIP
27 ogledov

Jennifer besna na Jessico, ker ne shujša

Jessica Simpson FameFlynet
Igralka Jennifer Hudson, ki je shujšala 36 kilogramov, ne razume, zakaj pevka Jessica Simpson pet mesecev po porodu še ni izgubila poporodne teže.

Jennifer Hudson je s pomočjo podjetja Weight Watchers, ki ponuja različne dietne izdelke in spremlja dieto svojih uporabnikov, shujšala za 36 kilogramov. Leta 2009 je postala tudi predstavnica tega podjetja, maja pa se jim je pridružila še Jessica Simpson, ki želi izgubiti poporodne kilograme. Sama sicer trdi, da je izgubila že 18 kilogramov, kar pa se na njenemu telesu ne pozna. Ravno zato je Jennifer Jessicino hujšanje označila za "veliko potegavščino."

"Jennifer je besna na Jessico. Pravi, da je še vedno videti debela, čeprav je od podjetja Weight Watchers dobila kar 4 milijone dolarjev, da shujša," je pojasnil vir. Oskarjevka naj bi nekaj časa zelo podpirala Jessico in ji celo pošiljala dietne izdelke na dom, a ker ni rezultata, je zdaj zelo razočarana. "Jen meni, da je Jessica lena in da hujšanja ne jemlje resno," je še povedal vir in dodal, da je Jennifer upala, da bo svojo zagnanost prenesla na nekoga, ki bo bolj zagret za hujšanje. Sploh, če je za to prejel milijone dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.