Magazin > VIP
18 ogledov

Jennifer ima dovolj čakanja

Jennifer se je odločila, da bo sama poskrbela za naraščaj. Žurnal24 main
Jennifer Aniston je povedala, da bi bila rada čim prej mama. Odločila se je, da ne bo več čakala in bo najverjetneje posvojila.
Jennifer Aniston, ki je pred kratkim prekinila razmerje z glasbenikom Johnom Mayerjem, se je odločila, da bo sama poskrbela za naraščaj. V popolnem svetu bi spoznala moškega in zanosila po naravni poti. A vse kaže, da gospoda Pravega ne bo, zato je Anistonova pripravljena posvojiti ali zanositi z umetno oploditvijo. Vir blizu igralke je povedal, da za zdaj ni znano, za katero možnost se bo odločila. "Nekaj pa je gotovo, Jennifer si želi otroka in želi si ga čim prej," je zaupal vir. Pripravljena je postati mati samohranilka.

John ni bil pripravljen na očetovstvo
Jennifer kljub razočaranju razume, da John ni bil pripravljen na očetovstvo in družino. Njegovo odločitev je sprejela in se odločila, da nadaljuje sama. Zaveda se, da je čas razkošje, ki si ga ne more privoščiti.

Te dni pa so mediji objavili govorice, da se Jennifer ne želi več poročiti, saj naj se noben moški ne bi mogel primerjati z Bradom Pittom. Od njune ločitve se je Anistonova dobivala še z Vinceom Vaughnom in manekenom Paulom Sculforjem. Očitno je bilo njeno srce prevečkrat strto in se je odločila, da si bo družino ustvarila sama.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.