Magazin > VIP
14 ogledov

Jennifer ima novega

Več kot le prijatelja ... Žurnal24 main
Po več bežnih romancah se je Jennifer Aniston zbližala s soigralcem Aaronom Eckhartom. Je tokrat našla pravega moškega zase?

Igralka Jennifer Aniston, ki je prejšnji teden dopolnila 39 let, naj bi se na snemanju novega filma Traveling v Kanadi zelo navezala na soigralca Aarona Eckharta. "Odlično se razumeta, zato so vsi prepričani, da sta več kot prijatelja. Ves čas sta tako usklajena," je mogoče slišati.

Aaron, ki se je nedavno razšel z dolgoletno prijateljico Ashley Wicks, naj bi bil celo razlog, da se je Jen za vlogo v filmu na vse pretege potegovala. Že dolgo si je namreč želela zaigrati z njim in je bila čisto iz sebe, ko je bila izbrana za glavno žensko vlogo. Po nekaterih navedbah pa naj bi Aaron osebno poskrbel, da bo Jen igrala glavno vlogo.

Igralca poskušata romanco kar se da prikriti, čeprav budnim očesom nič ne uide. Ves čas uživata v družbi drug drugega, tudi ko ne snemata, je še povedal neki vir.

Po ločitvi od Brada Pitta januarja 2005 se je Jen videvala z igralcem Vinceom Vaughnom, manekenom Paulom Sculforjem in igralcem Jasonom Lewisom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.