Magazin > VIP
20 ogledov

Jennifer ima novega

Jennifer Lawrence Profimedias
Po razhodu z Nicholasom Houltom naj bi se Jennifer Lawrence grela v objemu novega moškega. Ne boste verjeli, kdo naj bi bil.

Nasmeh na obraz igralke Jennifer Lawrence naj bi pričaral nihče drug kot pevec skupine Coldplay Chris Martin. Isti Chris Martin, ki je bil poročen z Gwyneth Paltrow. Ta si je medtem tudi že omislila novega spremljevalca. 

Jennifer in Chris naj bi se videvala od konca junija. E!News naj bi več virov potrdilo romanco med 24-letno igralko in 37-letnim pevcem. Med drugim naj bi ju opazili na zabavi po koncertu Coldplay v londonskem The Royal Albert Hall.  

Jennifer se očitno res ne more upreti britanskemu šarmu. Nicholas Hoult, s katerim sta se začetek poletja razšla, je tudi Britanec. "Velika ljubiteljica vsega britanskega sem," je januarja dejala v intervjuju za The Sun. "Rada preživljam svoj čas tam. Všeč mi je, da lahko grem ven oblečena v najbolj grozna oblačila." 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.