Magazin > VIP
22 ogledov

Jennifer ima težave s svojima otrokoma

Jennifer Lopez FameFlynet
Dvojčka Jennifer Lopez sta menda prava razvajenca, saj sta med nekim maminim nastopom že uničila drago koncertno opremo. Jennifer ima z njima zato precejšnje težave.

Štiriletna dvojčka Max in Emme sta po poročanju ameriške spletne strani RadarOnline.com velika razvajenca, ki nimata manir. Ob pamet menda spravljata tako svojo mamo Jennifer kot njeno celotno ekipo. "Jennifer nima nikakršnega nadzora nad njima. Kadar vadi, ju pusti pri svojih asistentih, ki imajo z njima ogromno dela. Tekata v zaodrju, vlečeta kable, nagajata tehnikom in nasploh uničujeta vse pred sabo," je dejal vir.

"Čudno, da sta sploh še živa"

Pevkina ekipa ne razume, zakaj Jennifer ne ukrepa, predvsem zato, ker bi se dvojčka lahko zlahka resno poškodovala. "Med razgrajanjem po zaodrju ju lahko strese elektrika, čudim se, da sta sploh še živa. Sistemi, s katerimi se igrata, so zelo nevarni," je povedal vir in dodal: "Dvojčka sta zelo razvajena, brez discipline, Jennifer pa se ne obnaša kot odgovorna mama." Zvezdnica je v svoj zagovor povedala: "To sta štiriletna otroka, povsem normalno je, da se hočeta igrati."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.