Magazin > VIP
18517 ogledov

Jennifer in Ben: Ta kos nakita je sprožil nove govorice o krizi

jennifer lopez, ben affleck
1/3
Profimedia
Že nekajkrat se je namigovalo, da je njun zakon v krizi.

Ben Affleck in Jennifer Lopez sta poročena dobro leto in vse od medenih tednov se govori, da v njunem zakonu škripa. Zato je kriv predvsem Affleck, ki se je po Parizu le nekaj dni po veselem dogodku sprehajal slabe volje. Zakaj se je držal tako kislo, izveste TUKAJ

Nedolgo zatem je po spletu zaokrožil posnetek jeznega igralca, ki je ženi odprl vrata avtomobila, nato pa jih grdo zaloputnil. Vsi se še dobro spomnimo tudi podelitve grammyjev, po kateri se je spet govorilo le o slabi volji oskarjevca.  

Med njunimi oboževalci krožijo tri teorije o tem, zakaj se Jen in Ben ne razumeta najbolje. Nekateri pravijo, da sta si zvezdnika značajsko preveč različna. Jen ljubi pozornost, Ben jo sovraži. Druga teorija trdi, da je Jennifer prava diva, kar gre igralcu na živce, tretja pa, da ima Ben spet težave z alkoholom.

Kaj je res in kaj ne, veste le Jennifer in Ben, zagotovo pa so tudi v njunem zakonu vzponi in padci. Paparaci so ju konec septembra spet ujeli v avtu in tudi tokrat je bilo videti, da med njima vlada slabo vzdušje. Zdi se, kot bi Ben ženi nekaj besno razlagal, medtem ko ona gleda stran.

Lopezova pa se je sedaj v javnosti pojavila z verižico, na kateri je obesek z njenim imenom, kar je spet sprožilo namigovanja.

Mnogi se sedaj sprašujejo, kam je izginila Benova verižica, ki jo je nekoč tako rada razkazovala po družbenih omrežjih? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Komentarjev 1
  • Toma 14:37 12.oktober 2023.

    Obstojajo babe pri katerih lahko narediš karkoli, pa ne bo nikoli prav!