Magazin > VIP
77 ogledov

Jennifer in Chris zaročena že dva meseca

jennifer lawrence chris martin Profimedias
Čeprav se že nekaj mesecev ugiba, ali je par sploh še skupaj, so zdaj na dan prišle informacije, da sta Chris Martin in Jennifer Lawrence zaročena!

Chris Martin, pevec skupine Coldplay, in igralka Jennifer Lawrence sta v zvezi že nekaj mesecev in po dokočani ločitvi Chrisa pred tremi meseci, so se pojavile govorice, da sta se z Jennifer razšla. A očitno, te ne držijo, saj naj bi se pevec in igralka zaročila.

Chris Martin hiša | Avtor: Profimedias Profimedias
Zaročila naj bi se že maja. "Nič posebnega nista počela. Pogovarjala sta se ob bazenu, kjer je Jennifer Chrisa, tako kot vedno, spravljala v smeh, in Chris je vedel, da je to to. Zdela se je edina logična poteza,“ je povedal vir blizu paru. Dodal je, da Jennifer ni mogla reči ne, čeprav tega ni pričakovala.

Jennifer je skrbelo, da si njen izbranec morda ne bi več želel otrok, glede na to, da že ima dva otroka z Gwyneth Paltrow. Igralka naj bi si namreč močno želela deklice.

Poroko baje že načrtujeta. Želita si imeti preprost romantičen obred v Napi, kjer so se poročili tudi Brad Pitt, Kate Hudson in Bradley Cooper.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.