Magazin > VIP
39 ogledov

Jennifer in Justin sta novi par?

Justin ni bil Jenniferina najboljša izbira, saj naj bi bil že zaseden. (Foto: EP Žurnal24 main
Zatem ko so Jennifer Aniston opazili na večerji z Justinom Therouxom, so se pojavile navedbe, da sta par. Vendar naj bi pri tem manjkal del zgodbe, pravi njen tiskovni predstavnik.

Jennifer Aniston so očividci nedavno opazili na večerji z igralcem Justinom Therouxom, s katerim se po besedah klepetavih Jenniferinih prijateljev videvata že nekaj časa. "Jen in Justin sta novi par. Poznata se že nekaj časa, prej sta bila le prijatelja, zdaj pa sta več kot to," so izdali medijem.

 

In morda bo prav Justin tisti pravi, ki ga Jen išče že vse od ločitve od Brada Pitta. Vmes je med drugim hodila že z Vinceom Vaughnom, Johnom Mayerjem in Gerardem Butlerjem, a sreče v ljubezni še ni našla. Tega je očitno sit tudi njen oče, ki se je nedavno tudi javno vmešal v hčerkino ljubezensko življenje. Jen, ki je po očetovi strani Grkinja, je dejal, da bi bilo pametno, če bi začela iskati moškega z enakimi koreninami, kot jih ima sama.

 

Njen tiskovni predstavnik je sicer zanikal govorice. "Kar zgodba pozabi omeniti, so še tri druge osebe, ki so bile na večerji," je povedal. "Bila je večerja s prijatelji, to je vse."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.