Magazin > VIP
36 ogledov

Jennifer in Mariah sta si v laseh

Jennifer Lopez Mariah Carey FameFlynet
Pevki Jennifer Lopez in Mariah Carey ne moreta videti druga druge. In kdo ali kaj je razlog?

Nihče drug kot razvpita pevka Nicki Minaj. Viri namreč pravijo, da Jennifer Lopez slednji na skrivaj deli nasvete, kako bi zasenčila Mariah Carey na šovu American Idol, kjer sta obe sodnici.

"Mariah ima Nicki bolj za golazen kot karkoli drugega," je povedal vir. Kot je znano, se sodnici že nekaj časa prepirata.

"Vendar je Jennifer tista, ki ji je dobesedno zlezla pod kožo. Vedno sta grdo govorili druga o drugi, vendar je Mariah počilo, ko je slišala, da je Jennifer poklicala Nicki in ji ponudila pomoč, da postane najbolj priljubljena sodnica na šovu Ameriški idol," je dodal vir.

Jennifer uči Nicki o prav vsem; o tem, kako se obnašati do tekmovalcev, do tega, kaj naj obleče. Mariah je to tako razjezilo, da je poklicala Jennifer in ji rekla, naj se spelje.

Kot je znano, je Lopezova pred dvema letoma po dveh sezonah zapustila omenjeni šov. Razlog za odhod menda ni bil v denarju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.