Magazin > VIP
14 ogledov

Jennifer je mamica!

Njuni prijatelji pravijo, da sta idealen par. Žurnal24 main
Pri 41 letih je Jennifer Aniston končno postala mamica. Skrbi namreč za otroka svojega novega fanta.

Igralka, ki ni imela veliko sreče v ljubezni, je končno prišla na svoje – našla je moškega svojih sanj in dobila dva otroka. 41-letna Jennifer se namreč že dva meseca sestaja z igralcem Chrisom Gartinom, njuni prijatelji pa pravijo, da sta popoln par, poroča revija Ok!

Zanimivo je tudi, da se je Gartin pred kratkim ločil od Joanne Gartin, ki z Anistonovo, Courtney Cox in njenim soprogom prijateljuje že več kot deset let. Menda o novi ljubezni Anistonove govori ves Hollywood, njeni kolegi pa so zgroženi nad dejstvom, da je Jennifer z moškim, ki je šele pred kratkim podpisal ločitvene papirje.

Jennifer je Gartina spoznala prek svoje prijateljice – zdaj Gartinove bivše žene Joanne. "Jennifer je moja – najina – prijateljica že več kot 10 let. Poznava jo že kar nekaj let," je romanco med prijateljico in bivšim soprogom komentirala Joanne. Oglasila se je tudi Joannina mačeha, ki je za avstralski časopis Woman's Day povedala:

"Joanne je zelo težko. Vse skupaj je bizarno, saj sta Jo in Jen zelo dobri prijateljici. Ne vem, zakaj je Jen to storila." Menda se Jen do Chrisovih dveh otrok, Sydney in Flynna, obnaša zelo zaščitniško in ju pogosto obiskuje. Mediji pišejo, da je Jen končno dobila družino, ki si jo je vedno želela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.