Magazin > VIP
41 ogledov

Jennifer končno spregovorila o ločitvi

Jennifer Lopez Flynet
Jennifer Lopez je nedavno končno spregovorila o bolečih časih po ločitvi. V intervjuju je razkrila, da je spoznala, kaj mora storiti, preden se spusti v novo ljubezensko razmerje.

Zvezdnica je za decembrsko izdajo revije Glamour skritizirala vse, kar je do zdaj vedela in verjela o ljubezni, ter dejala, da je prišla do povsem novih spoznanj. "Mislim, da sem se kočno naučila največje lekcije. Najprej moraš imeti rad sebe," je povedala Jennifer. "Najprej se moraš počutiti dobro v svoji koži in sprejeti samega sebe, šele potem se lahko dobro počutiš v razmerju. Moraš se ceniti in se zavedati, da si vreden čisto vsega. Dokler tega ne znaš, ne moreš imeti zdravega razmerja."

Čeprav je 42-letna pevka samska komaj nekaj mesecev, so jo že začeli povezovati z najbolj vročimi samci Hollywooda. Pred kratkim so jo opazili v družbi Bradleyja Cooperja, a Jennifer tega noče komentirati. Povedala je le: "Če hočeš resnično spoznati nekoga in mu dati priložnost, je pomembno, da tega ne storiš pred očmi javnosti," je bilo vse, kar je razkrila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.