Magazin > VIP
3124 ogledov

Jennifer Lawrence: Drama pred poročnim slavjem

jennifer lawrence
1/9
Profimedia
Oskarjevka Jennifer Lawrence je v soboto proslavljala svojo poroko.

Igralka Jennifer Lawrence je v soboto v Newportu proslavlja svojo poroko. Večno zvestobo je že septembra obljubila 34-letnemu trgovcu z umetninami, Cooku Maroneyju, sedaj pa je nazdravila s svojimi prijatelji. 

Poročno slave je potekalo v vili Belcourt Castle, med svati pa je bilo ogromno znanih obrazov. Med drugim so opazili Emmo Stone, Kris Jenner, Liam Hemsworth, Amy Schumer in Sienno Miller.

jennifer lawrence, Cooke Maroney | Avtor: Profimedia Profimedia

TMZ poroča, da je 29-letnica svoje goste razvajala z rezinami z brstičnim ohrovtom, svinjino, sladkim krompirjem in jabolki ter piščančjimi perutničkami, za glavno jed pa so svatom postregli z ribami in slastnim mesom. Ob polnoči se je pred vilo zapeljal še tovornjak s hitro prehrano, tako da gostje, bilo naj bi jih 150, slavja zagotovo niso zapustili s praznimi želodci. 

Uro pred začetkom velike zabave pa je prišlo do incidenta. Pred stavbo so opazili več rešilnih avtomobilov. Paparaci so ujeli, kako so na nosilih iz vile odpeljali moškega, ki naj bi med pripravami doživel napad. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.