Magazin > VIP
1355 ogledov

Jennifer Lawrence postala mamica

jennifer lawrence, Cooke Maroney
Oskarjevka Jennifer Lawrence je postala mamica.

31-letna igralka Jennifer Lawrence in trgovec z umetninami Cooke Maroney sta postala starša. Zvezdnica je rodila v Kaliforniji, spol otroka še ni znan. Lepotico so v javnosti nazadnje videli tik pred božičem, konec januarja pa so ji priredili zabavo pred rojstvom otroka.

Jennifer in Cooke, ki sta se spoznala prek skupne prijateljice Laure Simpson, sta se poročila oktobra 2019 v sloviti vili Belcourt of Newport. Igralka svojo zasebnost varuje kot tigrica, in to že od nekdaj, a na to je postala še bolj pozorna, odkar je izvedela, da je noseča. Kot je povedala za Vanity Fair: "Če bi se udeležila zabave in bi nekdo pristopil ter vzkliknil, da pričakujem otroka, mu ne bi rekla: 'O tem ne morem govoriti. Pojdi stran, psihopat.' A vsi nagoni v mojem telesu želijo zaščititi njuno zasebnost, kolikor je le mogoče."

 


 

Komentarjev 1
  • Catherine_Hartnett 12:13 24.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎