Magazin > VIP
76 ogledov

Jennifer Lawrence zagledana v dva moška

liam hemsworth, jennifer lawrence Profimedias
Igralka Jennifer Lawrence se je znašla v čustvenem kaosu.

Nicholas Hoult, jennifer lawrence | Avtor: Profimedias Profimedias
Closer poroča, da se želi Jennifer Lawrence ustaliti z igralcem Nicholasom Houltom, obenem pa jo močno vleče k soigralcu Liamu Hemsworthu.

Oskarjevka in Nicholas sta bila nekoč že skupaj. Razšla sta se lani, ker se je 25-letnica prestrašila resne zveze. Bila je namreč mnenja, da je premlada, da bi se tako hitro ustalila. Nekaj časa se je tolažila pri pevcu skupine Coldplay, Chrisu Martinu, nato pa spoznala, da se njena čustva do soigralca v sagi Igre lakote, Liama Hemswortha, spreminjajo. "Jen in Nicholas se že od nekdaj odlično razumeta. Ker pa sta bila tako mlada, ko sta se zaljubila, se Jen ni želela ustaliti. Liam pa ji je že od nekdaj zelo všeč. Sta dobra prijatelja in med njima vlada odlična kemija. Jennifer ve, da se bosta med promocijsko turnejo za zadnji film sage veliko družila in skrbi jo, da bi njena čustva postala močnejša, kar bi jo še bolj zmedlo,“ je povedal vir.

Jennifer pa naj bi bila sicer zelo razočarana nad Chrisom Martinom, ki se sedaj v javnosti tako rad poljublja s svojo novo ljubeznijo Annabelle Wallis, zvezo z Jen pa je skrival.

Komentarjev 1
  • h3o 09:44 09.november 2015.

    ženska zagledana v dva? to ni nič nenavadnega, le v zakonu temu pravimo varanje