Magazin > VIP
25 ogledov

Jennifer Lopez se zapleta v laži

Jennifer Lopez Flynet
Po tem, ko je Jennifer Lopez konec tedna zajokala na odru in s tem poskrbela, da so se vsi mediji razpisali o možnih razlogih za njene solze, je zvezdnica zdaj dejala, da je bilo vse skupaj zaigrano. Nato pa je izjavila, da ni bilo zaigrano.

Jennifer Lopez je konec tedna sprožila ugibanja o tem, ali je res prebolela ločitev od Marca Anthonyja. Na svojem koncertu je namreč zapela novo ljubezensko pesem, potem pa je planila v jok. A zdaj pojasnjuje, da je le igrala. "Ko sem odpela pesem in sem stala pred občinstvom, sem dojela, da sem v dvorano vnesla kar nekaj čustev, zato sem malce zaigrala, za občinstvo. Način, kako so oni doživeli pesem, je bil zelo ganljiv."

Dvainštiridesetletna zvezdnica je še dodala, da so tako ona kot občinstvo v tem čustvenem trenutku postali eno, zato je hotela, da dogodek dobi piko na i.

Jokala zaradi mame?

Za drug medij pa je izjavila, da solz ni mogla zadržati, ko je v občinstvu videla svoj mamo: "Nisem je videla, ko pa sem jo le zagledala, sem postala čustvena."

Jennifer očitno ne ve, kaj govori. Morda pa ji je glavo res zmešal Bradley Cooper, s katerim naj bi se videvala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.